Új hirdetés feladása | Vélemények | Apróhirdetések | MultiApró tagság regisztráció | Belépés tagok részére
 
Üdvözöljük!

Adja fel hirdetését egyszerűen a legnépszerűbb apróhirdetési oldalakra!

Engedje meg, hogy pár szóval bemutassuk szolgáltatásunkat.

Rendszerünk segítségével nagyon egyszerűen, pár kattintással feladhatja hirdetését Magyarország legnépszerűbb apróhirdetési oldalain.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a kiválasztott apróhirdető oldalakon, rendszerünk automatikusan kitölti az Ön által már előzőleg feladott hirdetés adatait, így Ön sok időt és energiát takaríthat meg, mivel a többi oldalon nem kell újra egyenként begépelgetni hirdetése adatait. Szolgáltatásunk segítségével egyszerűen és viszonylag gyorsan adhatja fel hirdetését több apróhirdetési rendszerben is. Kattintson ide és megnézheti, hogy ez a gyakorlatban hogy működik.
Mivel az egyes hirdetési oldalak más-más felépítésűek így elképzelhető, hogy 1-2 adatot még majd meg kell adnia az egyes oldalakon a hirdetés feladása során, de az alap adatokat (hirdetés szövege, e-mail, telefon, cím, honlap cím) már automatikusan kitölti rendszerünk a kiválasztott oldalon.

Felhívjuk figyelmét, mivel a hirdetési kategóriák különböznek legfőképp az egyes apróhirdetési rendszerekben, így a hirdetési kategóriát mindenképp ellenőrizze, vagyis válassza ki a kiválasztott oldalon a hirdetésének legmegfelelőbb kategóriát.
Figyelem! Szolgáltatásunk 100%-os működéséhez böngészőjében az ún. felugró ablakok (Popup), és a java script futtatás engedélyezése szükséges. Amennyiben hirdetését nem sikerül feladnia, valószinűleg ezen beállítások valamelyike tiltva van.
Észrevételeit, esetleges problémáit a rendszerrel kapcsolatban kérjük írja meg a aproprogram@firmcenter.com e-mail címre.

Reméljük szolgáltatásunkkal segítségére leszünk az apróhirdetések feladása során.
Amennyiben van Önnek is apróhirdetési oldala és csatlakozni kívánna partnerprogramunkhoz, kérjük jelezze ezt a apropartner@firmcenter.com címen.


Banner hirdetés - Hirdessen velünkBezár
Franchise partnereket keresünk! Dr. Makkos Ingatlan Centrum. Info: 06703707317
Készpénzért megvásároljuk ingatlanát